Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

keskiviikko 2. marraskuuta 2011


Moiks!

Tuommoiset töppöset ja peukuttomat vauvantumput lähti muutama päivä sitten Kauhavan Kangasaitan Joulukeräykseen.Lämmittävät kahdesti kuin itsehakatut halot.Saajansa varpaita/sormia ja minun sydäntä.

A.Vogelin villasukkatalkoisiin lähtee tänään musta-harmaa-valkoiset makkaraiset sukat.En oikein tiedä saako niista laittaa kuvaa blogiin,joten jääköön se tekemättä...

Eilen illalla toimeliaisuuden puuskassa aloitin Novitan Teddystä ja seiskaveikasta töppösiä anopille synttärilahjaksi.Teddy-varsi tulikin jo valmiiksi ja nyt pitäisi löytää se seiskaveikka jostain,aargh.Yleinen ongelma meillä...Tytöntyllerön lahjaa sain taas vähän eteenpäin:tein mustekala ja merimakkara/-siili amigurumit sekä kalastusverkon...vielä olisi tehtävä lisää saaliita ja löydettävä jostain ne kadonneet magneetit- tupla-aargh!

Eilen bongasin 3 uutta bookcrossing löytöä, menevät pinoon odottamaan lukemista. Menossa on Ian Rankinin Henkiinherätettävät- Mamma tykkee:)

Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti