Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 6. helmikuuta 2017

Adlibriksen Socki

Kanssaneulootikot olivat kokeilleet Socki-sukkalankaa ja koska värit näyttivät niin herkullisille oli minun ja Mummo A:nkin tilattava niitä.
Tosin semmoisen munauksen tein, että joitakin värejä tilasin vain yhden kerän ja siitä ei saa ihan kahta samanlaista naisten sukkaa ilman säätämistä.

Tämän värin mallikerta loppui tuohon kantapään jälkeiseen keltaiseen raitaan täpläraitojen keskellä. Siinä vaiheessa aloitin toisen varren, koska halusin tällä kertaa kokeilla tismalleen samanlaisten sukkien tekoa. Useimmiten ei ole niin väliä,mutta nyt näin.Jäljelle jääneen langan kerin kahdelle kerälle-toisen alkuperäisen kerän ulko- ja toisen sisäpuolelta ja molemmat identtisiksi.

Ajattelin neuloa kärkeä sen verran kuin lankaa riittää ja jatkeeksi päätin lisätä joka 4.krs valkoisen seiskaveikkaraidan. Uskoin, että hyvä tulee, mutta kuinkas ollakkaan toisen sukan kärjestä jäi puuttumaan tuo ihan vihonviimeinen kelainen raita.Grrr...purin sitten kärjen ensimmäisestäkin sukasta ja onneks löysin sinappi-seiskaveikkaa ja se upposi väärimaailmaan mainiosti.Viime torstaina kokoonnuimme jälleen Neulootikkojen kanssa ja uusia Syto-myssyjä ja villasukkia oli kilkuteltu ahkerasti:)


Nämä kaikki yhtä lukuunottamatta lahjoituslangoista.
Ollaan myös saatu uusi ihana lahjoittaja: Sentikka
Odotan jo suurinpiirtein puikot ja koukut käsissä mitä ihanuuksia he meille lähettävätkään :)


Mamma A.

6 kommenttia:

  1. Kivat sukat tuostakin tuli. Itse tilasin varalta kaksi kerää sukkia varten. Tykkäsitkö muuten langasta? Minusta ihan ok neulottava.

    VastaaPoista
  2. Minustakin oli ihan mainio sukkalanka.Luin ennen tilausta blogeista hyvinkin negatiivisia arvioita,mutta minulla värit meni järjestyksessä ja lanka oli puikoilla ihan kivan tuntuista.Pitääkin yhdet tehdä Ukko K.:lle niin pääsevät oikein tehotestaukseen:D

    VastaaPoista
  3. Käypä kurkistamassa blogistani arvonnan voittaja. Lähettäisitkö sähköpostia, kiitos!

    VastaaPoista