Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

perjantai 30. maaliskuuta 2012

cleevesiä

Luin Anne Cleevesin Kuolonkukkia.Oli tooosi hyvä kirja,mutta kaipasin loppuun vähän enemmänn omaperäisyyttä.Cleevesin viimeisin Jimmy Perez oli sen verran äkkikäänteinen että sen takia varmaan odotin jotain yllättävämpää...Anne Cleeves kuitenkin kuuluu lempikirjailijoihini:)

Jenny Downhamin Ennen kuin kuolen-teosta aloitin 10 sivun verran mutta tulin niin surulliseksi että päätin pistää kirjan kiertoon ihan suosiolla...

Puutarha-höyrötys on valloillaan Mamman piänupissa ja tänään Ukko K. poikkeaa kotimatkalla kirjastosta läjän puutarha- ja käsityökirjoja. Ekat siemenet hankin jo talvemmalla ja viikko sitten halpahallista lisää.Eilen piti tehdä pieni tilaus netistä ja kunhan rikastun taas Kelan toimesta niin tilaan toisesta paikasta muutaman pussukan lisää ja huuto.netissä pari siemenkohdetta huutelee minulle kaipailevasti.Kuulen jo päässäni Ukko K:n naurunremakan ilmaisut "muutama" ja "pari" kuullessaan...:D!

Tänä keväänä ajattelin kasvatella perennoja...ja parit kärhöt?Meillä on ISO piha jossa on hyvinkin pitkälti vain puita.Jotain pientä piperrystä,mutta rehevyys puuttuu.Kivikkokukkapenkki saatiin perustettua viime kesänä ja siihen pitäisi myös panostaa...saas nähdä nouseeko sieltä viime syksynä kylvämäni perennat:).Lisäksi aion levitellä ympäriinsä maanpeittokasveja, jotta nurmikon leikkaamisurakka helpottuisi.Sitäpaitsi mikäs sen kauniimpaa kuin kukkiva nurmikko.Olen ihan hulluna kaunokaisiin!

Mamma A.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti