Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

lauantai 28. huhtikuuta 2012

sivuääniä ja sydämensykettä

Sain ährättyä loppuun Jari Tervon ja Esa Silanderin Sivuääniä.Ensimmäinen puolisko lyhyine lausahduksineen oli huippu. Loppuosassa olikin pitempiä lurituksia ja nekin hyvin oivaltavia. Nyt on kuitenkin luettava koko Tervon tuotanto, kun alkoi kiinnostamaan otantojen alkuperä.Kenties se oli tarkoituskin.Mur:)

Ulkosalla on tullut hiipparoitua urakalla ja äsken keräsin siemeniä tuijasta, syreenistä ja juhannusruususta. Pitää koklailla lähtisikö ne itämään...syreenin taimille olisikin käyttöä.Voisin jyrätä angervoaidanteen matalaksi ja istuttaa syreenit tilalle:).Kivikkotarha oli paljastunut lumen alta ja viime syksynä istuttamani parvitulppaanit hyvällä taimella.Ruippanoitahan ne taimet vielä on, mutta ilostutti nähdä jonkun itäneen. Saas nähdä nouseeko muut (esikoita yms) kylvökset...Koristeomenapuun oli joku mulkvisti käynyt jyrsimässä nälissään, mutta silmuja näkyi silti.Ja purkeissa talvehtineet männyn ja vaahteran taimet olivat myös säilyneet.Luulin istuttaneeni saman erikoismännyn siemeniä, mutta yksi on punertava ja se näyttää ihan pulloharjalle piiiitkine neulasineen:)
Varsinainen sydämensykähdyttäjä pulpahti kuitenkin takapihalle toissa yönä: violetit ja keltaiset krookukset!!

Palailen asiaan kuvien kera jahka lataan kameran patterit:)

Mamma A.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti