Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

lauantai 4. elokuuta 2012

pahoitinko mieleni?

Mieleni piristi Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja.Ihan hulvaton kirja,josta löytyy myös mahtavia vertauskuvia ja kaunis loppu.Kyrön sisällä asustanee pieni jääräpäinen papparainen.

Köhötellään Ikaalisissa mökillä,kun Ukko K. harjoittelee vetouistelun SM-kisoihin.Virkkuukoukulta on valmistunut pari-kolme samos-pussukkaa,joihin vielä tulee sisälmykset,vetskarit,koristeet ym härpäkkeet.Lankaakin tarttui kaupasta näppeihin yksi kerä: hurmaava vaaleanpuna-ruskehtava-7veikka.Ja reissuun lähtiessä vihreä-lime-7veikka.Hinnat on ihan suhteellisen suolaisia niin ei raaski ihan kaikkia ihanuuksia hamstrata mukaan...

Eilen käytiin Tampereella pällistelemässä.Särkänniemessä pahoitin kyllä mieleni kun piraijoiden syöttönäytöksessä pienessä tilassa eturivissä seistä pojottaa 190cm miehenroikaleet naama lituskana lasissa eivätkä tajua että takana lapset itkee kun eivät nää mitään.Äijän pisti vihaksi!Muutenkin lippujen hintasysteemi on syvältä kun saisi rannekkeen  lähes samalla hinnalla kuin pelkän delfinaarion&akvaarion kertaliput.Vaikka niinhän se on viisainta Särkkiksen kannalta, niin eipä silti auta mennä oksentelemaan laitteisiin.Sitäpaitsi liput maksaa ihan liikaa em.paikkoihin.Krääks.

Samaten pääkirjaston Muumilaakso ja kivinäyttely on liian tyyriitä isolle perheelle, mutta muumikauppa oli aivan hurmaava.ostin 8kpl muumikortteja 0,50e tsipale ja kolme julistetta 2-3e kpl. Ajatus niistä olkkarin isolla seinällä alkoi heti pyöriä mielessäni:)

Ikaalisten kylille satuttiin just toritapahtuman aikaan ja tunnelmaa oli melkein kuin kotipuolessa.Ikaalisten hautausmaa on todennäköisesti yksi Suomen kauneimmista ja muutenkin kaupungin vihreys yllätti TOSI positiivisesti!Sellaisia puukujanteita,rantaraitteja,vanhoja rakennuksia ja vehreyttä kaipaisin kotiseudullekin:)

Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti