Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

tiistai 25. syyskuuta 2012

Killuttimia sukujuhliin ja lämmikkeitä kaupusteltavaksiTilailin 3 eri paikasta korunosia,helmiä ym. sälää tehdäkseni 4 kaulakorua. Sen verran viturallalleen meni 
tilaukset, että yhdestäkään korusta ei tule sellaista kuin suunnittelin. On se vaan liian monimutkaista syinätä kaikki reikien koot,vaijerien paksuudet,helmien värit ynnä muut niin että niistä syntyisi koru...tahtoo tästä eespäin semmoiseen putiikkiin, jossa voi hypistellä osia omin kätösin...:)

Enivei, tämmöiset korut kuitenkin syntyi enemmän ja vähemmän kierrätyshelmistä...


Pörriäisen medaljonki...Mimmisen medaljonki...


Ja sitten sain turosteltua loppuun toiset kämmekkäät myyntiin...näitä on kyllä kiva sutkutella välitöinä:)


Taustalla vanha ovi, josta olen poistanut maalia,lisännyt maalia ja taas poistanut maalia jo liian pitkään. Voisi pikkuhiljaa jo valmistua niin saisi vipattua entisen hirvityksen mäkeen.Löysin netistä ihanan kuvan, jonka osittain maalasin oveen. En tietenkään muista mistä sen bongasin, mutta mikäli joku tunnistaa niin laitan tänne linkkilinkkisen ilomielin:)

Mamma A.

2 kommenttia:

  1. Suosittelen piipahtamaan joskus Sinellissä. Siellä voi ihan rauhassa hypistellä kaikkia kivoja korutarvikkeita ja kokeilemalla sitten oppii vaikka ja mitä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä,täytyykin ehdottomasti käväistä Sinellissä,jahka eksyn sopivalle paikkakunnalle:).Mamma A. tahtoo Sinellin myös Kuopioon *marmatusta*

    VastaaPoista