Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Huppis ja kortteja

Taannoin testailemani Novitan Tivoli lanka pyörähti huppuliiviksi Pienimmäiselle. Loppupeleissä yhdistin sen Novitan vanhaan Havaijiin ja tulos oli tosi kuohkea ja pehmeä :)
Jostain ihmeen syystä olen ihastunut rapuvirkkaukseen ja viimeistelen sillä aina kun mahdollista...ehkä joskus voisi kokeilla jotain uutakin, mutta tässä toimii ihan kivasti. Mietin vielä koristeeksi huovutettuja palleroita...kumpa saisin aikaiseksi :D


Askartelukaupassa oli -70% hyllyjä ja niistähän takertui mukaan muovikassillinen hilpettä. Näitten korttien tarvikkeet oli bongannut Mummo A. ja minun riennettyä paikalle ne olivatkin jo loppuneet. Hirmu käteviä nämä askartelupaketit missä kaikki paperit ja koristeet on valmiiksi yhteen soinnutettuja :D.
Maaliskuun synttärisankarille...


Toiselle maaliskuiselle sankarille...

Kolme viimeistä ajateltiin mimmien kanssa kehystää seinälle :)

Jahas ja eikun taas sukkia vääntämään PUUH...


Mamma A.
6 kommenttia:

 1. Ahkera oot taas ollut :)
  Mukavaa touhuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmu hyvä oon alottamaan hommia ja joskus saan loppuunkin heh:D
   Samoin aurinkoista viikkoa sinulle:)

   Poista
 2. What beautiful cards, perfect for Spring! The last one is my favorite, because the colors go so well together in harmony :) I like your blog and I'm following now on GFC!

  VastaaPoista
 3. Saltunraitilta vierailulla :)
  Ja nyt tutustumaan blogin sisältöön :)

  VastaaPoista