Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

torstai 22. elokuuta 2013

Hop-hop-hopottamaan

Pääsin mukaan herkulliseen hopotukseen:


www.fazer.fi/Brandit/Fazer-Crisp-Pita-Bread


Maisteltavana oli siis Fazerin "pitaleipäsipsit" kuten me ne nimesimme :)

Makuja on kolme, joista ehdottomasti maistuvimmaksi ja totesin/totesimme Sourcream&ruohosipulin. Makua olisi tosin voinut olla ripaus lisää, jäi vähän pliisuksi.
Toinen maku on mustapippuri&merisuola, joka oli sopivan maustettu. Itse en ole suuri mustapippurin ystävä, mutta muille maistui mainiosti.
Kolmas maku eli chili oli melkoisen ärhällä tapaus eikä siksi minun makuun ollenkaan. Chili on ihan ok himpun verran käytettynä, mutta nämä olivat tulisia...Makuasioistahan ei voi kiistellä : Jätkänpätkä 8v vetäisi pussin lopun tuosta vaan ja sanoi että oli tosi hyviä :P

Yleisesti ottaen nämä naposteltavat oli mukavan rapsakoita, kivan erilaisia ja niitä oli tosi hauska maistella. Kuivan koostumuksen takia toimii ehkä paremmin dipin tmv kastikkeen kanssa. Pussin koko on yhdelle hengelle ihan ok. Voisin kuvitella ostavani ja suosittelen maistamaan - vaihtelu virkistää ;)


Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti