Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Pikkuhiljaa niitä valmistuu

Pörriäinen sai kutsun luokkakaverin synttäreille ja lahjaksi tein korun.Väritoiveet oli keltainen tai vaaleanpunainen ja on se kyllä saletti, ettei juuri toivotun värisiä riipuksia löydy jemmasta. Sama kävi n.kuukausi sitten kun veljentytär oli kipeänä ja tein hänelle piristykseksi parane pina- kaulakorun. Vaan eipä ollut mitään violettia tai mintuvihreää...Nyt yhdistin valko-punaisiin kukkasiin valkoisia,punaisia ja VAALENPUNAISIA pikkuhelmiä. Vähän jänskätti tykkääkö päivänsankari, mutta oli kuulema ollut mieluinen :)

Nämä kuvat on taas ihan peffasta.



Mutta näemmä kiireessä tehdyistä korteista tulee parhaita :D


Tuossa kortissa on tarroja, jotka taannoin voitin Ellin arvonnassa :)

Joulukoristeitakin olen yrittänyt tehtailla...tai ainakin ideoida. Tämä tähti sentään tuli toteutetuksikin :


Ensin kokeilein kirjakaupan koristepaprista, mutta olivat liian lötköjä eikä taitokset pitäneet ryhtiään. Tiimarin 2kpl/1,79e paprut toimi hyvin. Harmitti kyllä kun paperien toisilla puolillakin oli kauniit erilaiset kuviot, mutta korjataan se vahinko ostamalla lisää papereita :D

Jätkänpätkälle virkkailin joutolangoista oviverhon:


Joka tosin useimpina päivinä näyttää tältä:


Tytöt tilasi samanlaisen violettisävyisen ja siihen olisikin jo helmet valmiina. Voi itkujen itku - langan takia on ihan PAKKO mennä lankakauppaan...dippadai ;D


 Tämmöisiä käpykoristeita tein myös...


Ompa viksua kuvata käpyjä ruskealla taustalla :S...


Vähän lähikuvaa koristeista kun ylemmissä kuvissa ne ei oikein näy...
Itselle jää tuo missä on hopeanvärisiä kulkusia. Minulla on nyt joku kulkus-villitys...kohta varmaan kuljen kylillä hassu tiukuhattu päässä ja aiheutan migreeni-pandemian...


Maalla-lehden joulunumerossa..vai onko se nyt joulunalusnumero? No oli miten oli...siinä oli siis kaavat tämäntyyliseen joulukuusenkoristeeseen :


Ihan kiva tuli vaikka en lisännytkään kristallia ja vaihdoin koristepaperin vanhoihin kirjansivuihin. Mietiskelin liimaisinko reunoille HILETTÄ vai semmoista RUSKEAA väriä, että näyttäisi kulahtaneelta/palaneelta hmm...kumpikohan olisi hyvä?

Olen nyt jotenkin hurahtanut näihin paperitöihin ja niin on muuten Mummo A:kin.Harmi etten ole onnistunut vielä löytämään kirjastosta kivaa origami-kirjaa. SAA VINKATA :D


Mamma A.

11 kommenttia:

  1. voi että mitä hienoja juttuja...

    VastaaPoista
  2. To käpysydän on tajuttoman nätti, tekisi mieleni anastaa idea, onko idea käytettävissä, vai haluatko pitää omanasi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa käyttää:)
      Tein aikaisemmin näitä kuumaliimalla turaamalla, mutta Pappa S. keksi, että kävyt pysyy verkossa ihan pujottelemalla :D

      Poista
  3. Joulukuusenkoriste on hieno, ihan tuollaisenaan. Minulla on vain vanhana kirjastotätinä ajatus,että kirjoja ei saa tuhota, mutta jos kirja on rikki jo ennestään, niin sitten pystyisin siitä jotain askartelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rasa:)
      Totta, minäkin vatuloin pitkään kirja kädessä, että raaskinko leikellä sen...jotenkin tuntui pahalle tuhota se. Kirja oli kuitenkin "pelastettu" kirpparin roskiin menevien laarista , joten päädyin lopulta suomaan sille vielä mahdollisuuden koristeena :)

      Poista
  4. Ootpa taas tehnyt kivoja juttuja. Onkin pitänyt tuo maalla-lehden joulu(nalus)numero tsekata, kiva koriste kirjansivuista toteutettuna.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania juttuja olet tehnyt. Itse olen muutama vuosi sitten tehnyt noita tähtösiä tapetista!

    VastaaPoista
  6. Heipsan... löysin tänne ihanaan blogiisi tuolta nimimerkin takaa:) Voitit joulukortit blogiarvonnassani. Laittaisitko minulle yhteystietosi sähköpostiin: frida(at)luukku.com, jotta postipoika osaa tuoda ne oikeaan osoitteeseen.

    Onnea voitosta ja ihanaa viikonloppua

    Terkuin, Frida
    Koti kaupunfin laidalla -blogista

    VastaaPoista
  7. Upeita juttuja ja kuvat aivan hyvät :)

    VastaaPoista