Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukuussa ryllähti...

Nyt onkin jäänyt bloggailulle vähemmän aikaa, kun pääsin yhenäkin kuukauden työkokeilujaksolle :O
Päivärytmit,arkirutiinit yms ryllähti ympäri ja kuuppa on 3 harjoittelupäivän jälkeen totaalisen sekaisin.Jospa se tästä...
Työkokeilussa on ollut mukavaa- Kotipalvelutyö on rentoa ja sitä samaa mitä olen tehnyt kotiäitylinä jo 10vuotta...Käsityöpuodissa olen työskennellyt vasta vähän, mutta sehän on sitä ominta omaa :)

Tästäkin syystä Joulu pääsee tänä vuonna yllättämään meikäläisen housut kintussa ja saa nähdä ehdinkö edes tekemään keskeneräiset joululahjat puhumattakaan joulusiivouksesta tahi koristeluista. Mutta hätähän ei ole tämän näköinen,lahjat menee jälkitoimituksella ja vannotaan tänä vuonna askeettisen Joulun nimiin :D

Tämmöisen pipon kuitenkin ehdin turata pukinkonttiin, sukulaislikan toiveesta :)


                               

Ripustelin loput chilit kuivumaan astetta ärhkämmäksi joulukoristeeksi...


Näitä sydäntikkuja näppäilin jo syksyllä,viimeistely aina antaa odottaa itseään...



TIETÄÄKÖ kukaan mikä se tämä tämmöinen on:


 Löytyi A-noppilan vanhalta vintiltä ja kukaan ei ole toistaiseksi tunnistanut...


 Koska nyt ei ehdi panostamaan Jouluun niin mieli alkaa askarrella jo ensi kesässä:



Veikkaan, että kissoilla on samat ajatukset, kun joutuvat kärvistelemään pakkasessa kakkelilla...Muuten mötköttävätkin leppoisasti peittokasassa rauhallisimman sängyn päällä ja raahautuvat vain evästämään :)



Yritän tässä joku päivä näppäillä kuvia työpaikan pajalta ja myymälästä :)


Mamma A.

6 kommenttia:

 1. Kiva kun olet päässyt työkokeiluun mieluisaan paikkaan. Tuleehan se joulu vähemmälläkin hössötyksellä. Ja sen jälkeen mennäänkin sitten kohti kevättä!

  VastaaPoista
 2. vautsi,mikä paikka:)pittää joskus ajella kattomaan jos siellä suunnalla liikuskelen...
  tuo anoppilasta löytämäsi kapine liittynee kankaan kutomiseen tai sit loimien laittamiseen,veikkaisin niin...kysypä joltakin viisaammalta,joka ehkä näistä tietäisi.käsityökeskus tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm käistyökeskuksesta voisi tosiaan kysyä.Anoppi on kysellyt vanhemmilta sukulaisilta, mutta mysteeri ei ole selvinnyt :)

   Poista