Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

perjantai 31. tammikuuta 2014

Lämpimiä lättyjä ja 80v kortti

Täti L. osti minulta ison pinkan kierrätyshenkisiä joulukortteja ja ihastui niihin niin, että kysyi tekisinkö hänen veljelleen eli minun K.Enolle 80-vuotis kortin.Mielelläni!
Toiveena oli huumoria ja eno on ollut kova kalamies ja siltä pohjalta lähdin kehittelemään...
Kalavalehan se tietysti heti tuli mieleen ja muutamien teknisten piirustusten, hyvin epäselvien luonnosten ja Ukko K:n hyväksyvän hyähdyksen jälkeen syntyi tämä: Käsiä saa venyteltyä kalavaleen mittaisiksi ja eno olikin todennut nauraen, että tämä korttihan tuli ihan oikealle miehelle :)


Sisälle jätin tilaa runolle ja toivottajien nimilitanialle :)Olen ollut tavattoman kiireinen aloittamaan ja jättämään kesken neulomuksia (josta postasinkin taannoin) mutta jotain sain valmiiksikin---tai oikeastaan 19kpl, joista osa päätyi myyntiin, kaksi M.serkun muksuille,yksi on vielä vaunutuksessa ja viisi omalle pers..perheelle.Vielä yksi eli Ukko K:n puuttuu ja voipi hyvinkin olla, että kohtapuoleen synttäreitään viettävät Mummo A. ja Pappa S. saavat myös lämpiät persaluset :)

 Minulla ( ja Mummo A:lla) on kunnianhimoinen tavoite kutistaa lankakaappia.Ja niitä kymmentä jemmaa mitkä ei mahdu kaappiin. Näitten lättysten myötä meni kivasti jämäkeriä seiskaveikkaa ja hahtuvia emä kasa.Testattiin itse lättyjä tuskaisen kylmässä autossa ja lämmitti oikein kivasti.Nämä kulkee meillä mukana laavuretkillä,pilkillä,pulkkamäessä...:DNyt melkein palaan takaisin keskeneräisten tekeleitten pariin, mutta ensin on neulottava huippahuippelis Mimmiselle joka närkästyneenä märisi pakkasaamuna, että velipojalla on paljon leveäpi kaulahuivi.Kävin samaisena päivänä eurokankaan 10e/pussi ostoksilla (melkoinen pettymys) ja kuinkas ollakaan tarjouskessa oli myös Novitan lankoja. Heti pääsi kolme kerää mukaan ja nyt on toinen puikoilla :)


Nautitaan pakkasista tai jos on yhtä vilukissa&mukavuudenhaluinen kuin minä niin nauttikaamme takkatulesta,villasukista,käsitöistä ja kuumasta kaakaosta nams :P


Mamma A.

4 kommenttia: