Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

tiistai 26. elokuuta 2014

Sukat kaipaa käpäliä


Käytiin pikapiipahduksella Rautalammilla-oli rentouttava reissu kaikin puolin :)


Neulomisinto on ollut omilla teillään, mutta sain sentään tehtyä kolmet töppöset A-noppilaan, joilla olisi tarkoitus tällä viikolla lunastaa Jätkänpätkälle vanha, metallinen sänky :)Jätkänpätkän nollabudjetti-huoneremppa alkaa olla jo hyvällä mallilla vaikka ihan nollaan ei olla buljetissa päästykään.Tähän mennessä tapetteihin on mennyt 10euroa ja saman verran magneettimaaliin. Olin tosi iloinen kun löysin rautakaupasta huokeamman magneettimaalivaihtoehdon. Se Tikkurilan pikkupänikkä yli 50eurolla ei paljon houkutellut...

Nyt pitäisi jostain keikata edullisesti oranssia maalia, 1kpl Jaffa-verhoja/kangasta, Ikealta sänkyn sälepohja 20euroa ja sisustushilpetööriä. Ikean pukkijalatkin vähän houkuttelisi...ja vaatekaappi pitäisi löytää myös.Sen yritän ainakin hommata vaihtokaupan kautta...

Yksi hömppäostoskin tuli tehtyä ja siinä budjetti lipesi ihan huolella- tilasin Kesämies Kekkonen- kangasta koristetyynyyn. Meinasin tilata sitä jo keväällä ja sitten kesällä ja nyt kun etsin sitä Käpysestä niin oli jo loppunut ja uutta enää ei ole luvassa. Onneksi netistä bongasin käsityöläisen, joka myy kyseisestä kankaasta tehtyjä tuubihuiveja ja hänellä oli vielä palanen jäljellä wuhuu!!!

Silloin tällöin on vaan PAKKO. Muuten jää harmittamaan pitkäksi aikaa.
Joskus 10 vuotta sitten näin Kuopiohallissa messuilla ihanan keraamisen oliviivinvihreän sydänriipuksen nahkanauhassa ja en ostanut. Harmittaa vieläkin!
;)Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti