Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 16. helmikuuta 2015

Pussukoita ja simpukoita

Muutama nyssäkkä lisää...näiden ompelu sujui jo himpun paremmin. Pitäisi ihan käydä lisää vetskareita Kontista. Sinänsä vähän hassua kun Kontissa on pikkuvetskari 1e/kpl eli netistä saa halvemmalla, mutta kun laskee lisäksi postikulut...toisaalta Kuopion Kontti on melko syrjässä ja ei sinne ihan asiakseen jaksa lähteä. Toisaalta taas suosin kierrätystä ja Kontista löytyy käyttämättömiä vetskareita...VOIKO VETOKETJUJEN OSTO OIKEESTI OLLA NÄIN VAIKEETA???


Kokeilin sitten tämmöttisiäkin pusseja.Suuren käsityölehden ohjeesta en ymmärtänyt hölkäsen pöläystä joten tuli yksi sauma enemmän...

Kun on neulonut yli 25 vuotta niin osaa soveltaa ja säätää tilanteessa kuin tilanteessa.Ompelussa näin ei ole ja äijän ottaa pannuun kun joku kohta tursottaa tai kone alkaa pätkiä. Ja tuntuu ettei lopputulos ikinä miellytä...pännii kun oppiminen vie aikaa :D


Näitä simpukkakoruja onkin jo varmaan viuhahtanut aikaisemmissa postauksissa, mutta vielä kerran pojat: 


Näitä oli mukana joulumyyjäisissä ja en muistanutkaan, että Litoriinassa oli myös yksi satsi.
Tulipa mieleeni, että myös Juankosken käsityöpirtillä on satsi.
Montakohan vuotta saan näitä kaupata ennekuin viimeinenkin on taipaleella :D


Mamma A.

2 kommenttia:

 1. Voi kun osaisikin ommella, suora sauma menee, mutta vetoketju...huh huh...eipä onnistu meikäläiseltä. Joskus sitä yritin, mutta kun ei pää taivu moiseen, niin enpä sen kokeilun jälkeen ole viitsinyt päätä vaivata moisella asialla :)

  Kivat muuten nuo simpukkakorut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy sanoa, että vetskarin ompeleminen tuotti minullekin päänvaivaa,tyytymättömyyttä sekä pari katkennutta neulaa;)

   Poista