Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 30. toukokuuta 2016

Kiinnostaisiko ketään?


Pohdiskelujen ohessa muutamia kuvia muutaman viikon takaisesta puutarhasta:Olen lukenut ja kuullut usealtakin taholta murinoita kesämenojen korkeista hinnoista.
Mm.eläkeläisten,työttömien,suurperheellisten ym berberit ei yksinkertaisesti kestä kulttuurimenojen ja huvituksien hintoja. Kieltämättä meikämammankin kukkaron nyörit rispaantuvat jo pelkästä ajatuksesta viedä 6 hengen perhe vesipuistoihin, leikkihalleihin ynnämuihin. Puhumattakaan matkoista ulkomaille...Varsinkin kun useassa paikassa myös vanhemmat joutuvat ostamaan lipun/rannekkeen vaikka tuskin pomppivat juustomeressä tai kiipeilevät lasten köysitikkailla...


Mietiskelinkin tässä taannoin, että kiinnostaisikohan ketään lukijoista jos kirjoittelisin nyt kesän aikana ilmaisista ja edullisista nähtävyyksistä ja touhuiluista?


Lähinnä nyt tietysti täältä kotipuolesta eli Savosta, mutta vinkkejä otetaan vastaan muualtakin Suomesta...


Esimerkkinä voisin nostaa esille Veijo Rönkkösen PATSASPUISTON Parikkalassa.
Linkin takaa löytyy mainiot nettisivut ja omat postaukseni löydät klikkaamalla:Paitsi taiteellisena kohteena patsaspuisto toimii hienosti myös puutarhoista kiinnostuneille, josta postaus täällä:
Mahtava kohde, mutta kovin pieniä lapsia en puistoon veisi, koka patsaat ovat oikeasti aika karmivia seurailevine silmineen ja nauravine tekohampaineen.

Tunnelma on kuitenkin aivan omaa luokkaansa.Mystinen ja salaperäinen päiväsaikaankin ja onhan patsaat todella taidolla tehty.Ja niitä on PALJON! Tarkistin asian vielä puiston nettisivuilta ja sama pätee sisäänpääsymaksussa tänäkin kesänä eli sitä ei ole, mutta kävijöisen toivotaan jättävän vapaaehtoisen ja -summaisen lahjoituksen keräyspisteisiin. Mielellään tästä nähtävyydestä maksaakin toisinkuin tekemällä tehdyistä riekkumishalleista.Pari kohdetta minulla on jo mielessä, niistä tuonnempana lisää...


Mamma A.


12 kommenttia:

 1. Minua ainakin kiinnostaa, koska työkyvyttömyyseläkkeellä ei suuria summia ole käytettävissä ja pikku Prinsessankin kanssa haluaisi käydä jossain. Mielenkiinnolla odotan linkkejäsi. Ei täältä itärajalta kauaa Savon puolelle ajele ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kiinnostaa.Muutama idea onkin jo käyntikohteista ja nyt vaan odotan, ettö saan auton kuntoon:)

   Poista
 2. No tottakai kiinnostaa! Hieno idea! Jään odottamaan mielenkiinnolla!

  VastaaPoista
 3. Hei! Oletko huomannut sen aiempaan Lankapaasto-postaukseesi jättämäni kommentin? Oletko lunastanut voittosi Josefiinan aitasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!Jep lunastin ihanan tunikan,kiito sinulle arvonnasta:)!

   Poista
 4. 7 hengen perheen kanssa todellakin kiinnostaa! Meillä on muuten pikku karitsat ja heppa pikku varsoineen,tulkaa niitä kattomaan ihan ilmaseks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitatko mulle sähköpostiin (amto@suomi24.fi) sun puhelinnumeron ja osoitteen:)?Voitas piipahtaakin katsomassa ja ihastumassa karitsoihin ym!

   Poista
 5. Kiva kun toit Parikkalan Patsaspuiston esille. Se on hieno paikka; käymme siellä melkein joka kesä. Minäkin voin suositella.

  VastaaPoista
 6. Vaikka sieltä suuntaa en olekaan, niin mielelläni luen vinkkejä. Tänä kesänä tarkoitus reissata ympäri Suomea ja tiedä vaikka Savoonkin matka kävisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa tulla Savoon seikkailemaan:).Pikavinkkinä tänään bongaamani ruokafestivaali Kuopiossa:www.satoa.fi

   Poista