Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

lauantai 7. tammikuuta 2017

Vikat ja ekat sukat

Nyt  on sukkaputki päällä...
Pitkän aikaa pyörittelin mielessäni broken seed-neulemallia.
Kävin jopa lukaisemassa ohjeen ja toteamassa sen tosi simppeliksi.
Mutta koska huonoihin ominaisuuksiini kuuluu vatulointi niin tätäkin piti vatuloida suurella hartaudella.


Myyjäisten luppoajalla sain vihdoin aloitettua sukat,ihastuin ohjeeseen ja heti pää suolsi sen sata ideaa mihin mallia voisi käyttää. Kyllä se on vaan taas todetttava, että yksi käsipari on neulojalle liian vähän. 

Pienimmäinen toivoi taannoin villasukkiensa väriksi seepraa, mutta mistään ei löytynyt enää Viidakko-lankaa eikä mitään samantyyppistäkään. Annoin siis hänelle vapauden valita sukkalangan marketin lankaosastolta. Lopputulema näkyy kuvassa. Hieman värikkäämpi seepra:D

Neuloin tämän kuvan jälkeen jo toisetkin "broken seedit" ym mutta tämän huushollin tekniikka pettää nyt pahemman kerran.Tietokoneessa ei toimi virranotto ja vanhassa koneessa näppäimistö.Puhelimella ei suostu liittämään kuvia.
Eikä tietokone tietenkään riitä vaan kodinkoneethan tunnetusti leviää kaikki samalla kertaa: mikro, sähkövatkain, kuivuri...kastelukannu!Jouluna meillä kukki hyasintit, atsalea ja orkidea oheishöystöineen, mutta eteiseen unohtunut runkoruusu kukoisti upeimmin parinkymmenen kukkasen voimin.
Vähän erilainen jouluruusu:)

Mamma A.

10 kommenttia:

 1. Pitäisköhän minunkin kokeilla tuota neuletekniikkaa. Aina tulee neulottua vain perusvillasukkia. Ja tosiaankin, mikä siinä on, kun joku kone hajoaa, niin kohta joku toinenkin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva noiden aprikoosin väristen sukkien varsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.Meillä lapset nimesivät värin sinapiksi:)

   Poista
 3. Minäkin tykästyin noihin aprikoosinväristen sukkien varteen. Tosi kivat! Mukavaa viikkoa. Valoa kohti mennään hiljalleen :)

  VastaaPoista