Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

tiistai 20. joulukuuta 2011

Paas loikkijaten porosein!

Tässäpä osa jouluista maisemaa,jonka äkillisen inspiraation vallassa väsäsin lipaston päälle. Olen aina ihastellut bambi-joulukoristeita,mutta en ole onnistunut yhyttymään sellaista vielä.Nyt näin yhdessä joulumainoksessa porofiguureja ja sellainen pitää käydä perjantaina ostamassa tuonne metsään loikkimaan. Jyvätonttuja ollaan Mummo A:n kanssa väsätty joskus myyntiinkin ja yhtenä vuonna oltiin kauppaamassa niitä Torilla...Tuon lumikinos-kankaan Mummo A. bongasi joltain kirpparilta parilla eurolla. Mummo A. ja Pappasmurffi on uskomattomia aarre-magneetteja. Löytävät millon mistäkin puoli-ilmaiseksi emalikippoja, maitohinkkejä,vanhoja kakkuvuokia ja vaikka mitä:).


Viime Joulun jälkeen onnistuin itsekin tekemään löytöjä.Näitä tuli hamstrattua -70% alennuksella:D.Jahas,nyt on vikkoo vikkoo joko kuvissa tahi tai kuvaajassa kun toinen kuva ei suostu venymään eikä vanumaan...Enivei,nyt katsomaan Neljän Tähden illallista viuh!Mamma A Ei kommentteja:

Lähetä kommentti