Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

perjantai 9. joulukuuta 2011

teki tielle nauriin...

Pari kirjaa lueskelin...

Markku Turusen Tikanpoika oli välillä vähän tylsähkö ja loppukin kummallinen,mutta ihan ok kirja.
Gunnar Mattssonin Prinsessan luin kertaliipaisulla ja tänään on mamma vähän väsynyt kun meni eilen kirjan kanssa puoli kahteen...Teos oli  tosi mielenkiintoinen,surullinenkin,mutta toivorikas.Oikein mainio tarina:).Olenkin sisäkannen tekstin mukaan saanut Prinsessan vuonan -95,mutta en ainakaan muista lukeneeni sitä.Prinsessa jää hyllyyn,Tikanpoika lähtee crossaamaan uuteen kotiin.

Käytiin tänään muksujen koulun myyjäisissä ja sieltä tarttui mukaan kaikkea ihanaa.Sitten kävin vielä huomista kansalaisopiston jouluaskartelu-kurssia varten mehiläisvahalevyjä.Ostin perinteisiä valkeaa,viininpunaista,punaista, Jätkänpätkälle vihreää ja I-HA-NAA vanhaa roosaa:).
Tarttuipa hyllystä mukaan myös 4 purkkia askartelumaalia,joilla olisi tarkoitus tehdä maalaus eteisen kattoon. Ukko K. kuunteli epäilevä katse silmissään, kun selitin Turkki-henkisestä ympyrästä dippadai...

Nyt röhnöttämään sohvalle ja ehkäpä saan vielä aikaiseksi kunnon kiistan Argentina-röyhelölangan kanssa,joka änkyilee vastaan mur!

Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti