Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Jag heter Peppis

Kevät on viuhahtanut supernopeaan ja aika on mennyt enimmäkseen pihalla hortoillessa. Puolista istutuksista on kadonnut tunnistetiedot elikkäs siemenpussit ja nyt voi vaan arvailla mihin minkäkin taimiturokkaan istuttaisi. Yhden sentään tunnistin...löysin siemenboksista minigrip-pussin, jossa oli kovin tutun näköisiä siemeniä.Ropsautin ne kaikki samaan purkkiin, kun epäilin ettei niin vanhat siemenet todennäköisesti idä kunnolla. Eipä aikaakaan kun multa oli paisunut kuin pullataikina!!Nostimme pintamullasta muodostuneen "kannen" pois ja alta paljastui ihan tolkuton määrä NAURIIN taimia eh he heh:D.

Kokeiluhenkinen puutarhamme sai viikko sitten siemennyksen,kun nakkelin sinne tänne kaikenlaisia uusia ja vuosikerta siemeniä. Tällä metodilla kukki viime kesänä mimmisten kukkapenkissä jos jonkinsorttista kasvia,mm mahottoman komeita maariankelloja:).Hirveeen nättinä on tällä hetkellä kevätvuohenjuuri,tulput,takapihan tuomi ja tuomipihlajakin alkaa availla nuppuleitaan.Ruusukvitteni on ryskyttänyt ihtensä täyteen nuppuja, joten jospa saisimme runsaasti runsaasti hetelmiä tänä vuonna (viime vuonna 1kpl). Ja perheomenapuu kukkii:)!Istutettiin se 5 vuotta sitten ja tähän asti on ilmestynyt tasan yksi kukka.Nyt olis enemmän luvassa kun nuppuja on vaikka huru mykket.

Käsityörintamalla on valmistunut yksi erittäin keskeneräinen mekko ja pari-kolme jämälankapussukkaa odottelee itselleen sisälmyksiä+vetskareita.Laitan kuvia jahka löydän taas kadonneen kameran...Eilen tein hätäpäissäni heräteostoksia, joista olen pidättäytynyt jo jotakuinkin vuoden ajan. Tilasin ihanaa kesäilo-kangasta tauluksi ja bongasin herkullisia värejä banaanisilkkilangasta...Ei mitään havaintoa minkälaista kyseinen lanka on, mutta käyttökohde on jo hahmottunut. Olipas ihanaa shoppailla:D!

Käykäähän testaamassa itsellenne yläluokkainen lempinimi...Jag heter Peppis!

Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti