Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Etsivä löytää

Kameran ollessa edelleen kadoksissa ajattelin räpsäistä ilmoille verrattain pienen kirjallisuuskatsauksen. Pienen siitä syystä että en ole paljoa kajonnut kirjoihin viime viikkoina. Pitäisi ihan poiketa mukuloitten kanssa kirjastossa kesäloman alun kunniaksi, lainata jättiläismäinen pino luettavaa ja samalla vipata vaihtohyllykkköön jokunen bc-kirja...

Enivei,eilen sain luettua loppuun Alexander McCall Smithin Naisten etsivätoimisto nro 1- Mma Ramotswe tutkii- pokkarin. Ehkä odotin jotain enemmän, kun olen näitä niin paljon kuullut kehuttavan...mutta ei tämä missään nimessä silkkaa köntsääkään ollut. Olikohan tuo nyt varmasti tarpeeksi savolinen kritiikki:)??Nelosesta kymppiin sanoisin että 7,5.

Täyden kympin sen aijaan saa Unileluja, pehmoeläimiä ja nukkeja-kirja, joka on ehkä paras lelujen virkkaus/neulekirja ikuna.Aloitin viimein pojalle marakatti-lelua, jonka helppo ohje on tässä kirjassa ja hyvin näkyypi onnistuvan vaikka vaihdoin langan sekalaisiin jämiin:).Tämän kirjan ajattelin hankkia itselleni ihan ikiomaksi, koska kirjastontäti- ja setä saattaa tykätä kyttyrää jos omin heidän kappaleensa;).

Mimminen täytti vuosia reipas viikko sitten ja ihan sattumalta löydettiin marketista Fiona Wattin 365 kivaa piirustus- ja maalaustehtävää- kirja hälle lahjaksi. Kirja on tosi kiva, ohjeet helppo ymmärtää ja lahjaa oli mukavaa täydentää tehtävissä tarvittavilla kynillä,maaleilla,papereilla ym tarvikkeilla:).Eihän tehtävistä löydy ihan 365 ERILAISTA/ERILLISTÄ, mutta tutustumisen arvoinen jokatapauksessa ja itsekin jo sovelsin ohjeita kortteihin.

Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti