Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 16. syyskuuta 2013

Haaste minulle,haaste sinulle :)

Sain haasteen hopealusikkapuussa-blogista - kiitos- haasteet ovat tosi kivoja :DHaasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva.
2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta.
3. Voit muuttaa haasteen sisältöä mieleiseksi.
4. Keksi haluamasi määrä kysymyksiä.
5. Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan.


Tämän päivän kuulumisia:

Viime viikolla olisi Ukko K:n työvuorot sattuneet sopivasti lääkärikäynnin kannalta, mutta selkä oli huippukunnossa.Ajattelin jo 3 viikkoa vaivanneet säryn menneen ohi, mutta kuinkas ollakaan - eilen illalla tuttu jomotus alkoi palata ja tänään mokoma on ihan tuusanuuskana.PÖH! Nyt pitäisi taas kituuttaa viikko tai sitten kestää älytön lastenhoitaja-ajanvaraus-työvuoron vaihto-rumba...plääh! Liekkö selän riettoiluun syynä toissapäiväinen ja eilinen siivous, mutta onneksi se sentään on ohi niin nyt voi lepäillä pari päivää.Tai päivän.tai pari tuntia.tai ainakin sen puoli tuntia kunnes 3kpl pyörremyrskyjä tulee koulusta :DVastaukset kysymyksiin:

1. Eniten sinuun vaikuttanut elokuva tai tv-sarja?

Aika paha...öö...
Taru Sormusten Herrasta- trilogia 
hienolla lavastuksellaan,puvustuksellaan,viimeistelyllään ja yksityiskohdilla ja tietysti ennekaikkea, koska tunnistin oman sisäisen Hobittini ;D
Manaaja,
 jonka jälkeen näin painajaisia monta vuotta ja lopetin siihen pisteeseen kauhuelokuvien katsomisen.Tunnustin vihdoin itselleni, että kauhuelokuvat vaikuttaa liikaa psyykkeeseeni.
Röllin tarinoita 
suosikkini sekä lapsena, että aikuisena.Koskettavia,kauniita lauluja ja hassuja höpinöitä ---juuri sitä mitä elämä parhaillaan on :)

2. Mikä kodissasi on parasta?

Asukkaat :)
Samanhenkinen,tavallinen,erityinen,maanläheinen,rakas Ukko K.
Lapset, joiden syntymä humpsautti uusiksi koko ajatusmaailmani,tärkeysjärjestykseni,elämäni.Äitiys on parasta mitä tiedän.

Sänky:)

Ollaan Köllipeikkoja koko perhe ja nukkuminen on ihanaa.Yksi maailmankaukkeuden parhaista hetkistä on se kun herää keskellä yötä ja tajuaa, että voi kääntää kylkeä ja jatkaa uniaan. Omaa nukkuvaa lasta voisi katsella loputtomiin.Ja kuunnella tuhinaa ja katsella maiskutusta :)

Sijainti :)

Emme uskoneet, että oikeasti joskus löydämme talon joka täyttää kaikki toivomuksemme: sopiva hinta,sijainti sivutien päässä,sopiva matka kouluihin,kaupunkiin,kylälle,hyvät liikenneyhteydet,iso tontti ja sopiva koko. Hinta oli hippasen korkeampi, mutta toisaalta tontti toiveidemme hehtaaria 2,5 ha isompi :)

3. Missä kotimaan kohteessa haluaisit käydä?

Hmm ulkomaan kohteita on tullut mietittyä enemmän vaikkakin kylläkin olen sitä mieltä, että kotimaassa olisi rutkasti nähtävää...

Manamansalo

Käytiin kesällä parin päivän uistelureissu...lapset ihastuivat uimarantoihín ja minä nakumakkara-uintiin keskellä järveä (tai siltä se tuntui).Tahtoo takaisin!

Turun saaristo ja Ahvenanmaa

Pari viikkoa ainakin,kierrellen kaarrellen,hyvästä ruuasta nauttien,luontoon tutustuen...

Korkeasaari

Kävin viimeksi (ja ainoan kerran) penskana. Haluaisin nyt viedä omat mukelot rennolle,rauhalliselle ja leppoisalle kierrokselle (aivan,millähän planeetalla sellaisia kierroksia tehdään njeh njeh).

4. Kotityö, josta pidät vähiten?

Olen aina nolostellut ja hävennyt sitä, että yksinkertaisesti INHOAN kaikkia kotitöitä.Nyt aikuisena minulle selvisi (teko)syykin: mummoni oli kaikkea muuta kuin talousihminen. Hän heitti mieluummin lapion olalle ja lähti pihatöihin kuin siivosi, kokkasi ja sipisteli.Mikä helpotus - vika onkin geeneissä ei minussa!!
Muksuni ovat näemmä perineet minun geenini...vaikka ehkä Mummo A:n siivous-hurrikaani-geenit olisi olleet suotavammat...oletan olevani niiden geenien kantaja ;).
Ihan superperperistä oleva kotityö on rojujen kerääminen lattioilta...ja imurointi imurilla, jossa ääni on suurempi kuin imuteho.
5. Mitä tekisit vuorokauden ylimääräisellä tunnilla?

Käsitöitä myyntiin, lukisin, opiskelisin, tekisin loistavaa ruokaa perheelle, pihatöitä...
Joopa joo eli siis todennäköisesti nukkuisin, mähöttäisin sohvalla tai surffailisin blogeissa :D

6. Oletko aamu- vai iltaihminen?

Minulla on vanha aitasta löydetty pyyhe (jonkun entisen omistajan), jossa on TÄYSIN minun näköiseni haukotteleva,lettipäinen,yöpuku päällä hortoileva eukko ja alla lukee:
"Äitini oli aamu-uninen, isäni oli iltauninen, minä raukka tulin molempiin"
Pitää paikkansa, mutta jos on pakko olla jompikumpi-uninen niin sitten ilta.
7. Sisustuspaheesi, jota et voi vastustaa?

Tämä on ihan selvä peli : vanhat pienet tavarat. Emaloidut tai puiset. Ja parasta on, että tästäkin voin syyttää geenejä: Pappa S:n hamsterigeenit periytyi minulle :D

Haastan mukaan seuraavat blogit: Ja toki tämän haasteen saa napata muutkin :)


Kysymykseni teille:

1.Lempivuodenaikasi ja siihen liittyvä paras muisto?
2.Pahin korvamato ikinä?
3.Milloin pelkäät?
4.Lempituoksusi luonnossa syksyisin?
5.Lapsuusajan muistettavin vaatteesi?
6.Minkä kodinkoneen kanssa et tule toimeen?


:)Mamma A.


5 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tämä viikko on mulla sen verran kiireinen, että pitää suosiolla siirtää vastaaminen viikonloppuun.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, vastattu on!

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta. Palailen siihen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! hauska haaste, katsotaan jos jotain vastauksia jossain vaiheessa keksisin. Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista