Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 2. syyskuuta 2013

Nuhaisen bloggaajan sitä-sun-tätä


Voi pyhä sylyvi, nyt meinaa tämä bloggaaja jäädä flunssan ja tekemättömien hommien jalkoihin. Aloitan rästien kiinnikuromisen haasteesta, jonka nappasin mukaan Kotilablogista...haasteet ovat kivoja - tulee samalla mietittyä asioita uudelta kantilta.

Tässä esittelen minun suuren intohimoni ja syyn miksi Herra Matti luuraa kukkaron sopukassa :)


VANHAT ROIPPEETTuttavani myy minulle piharakennuksesta löytyviä romuja=aarteita  kuten tämän ihanan vuoan. Ruoste vain kaunistaa :)Harppi on melkein uusin ostokseni...rompetorilta 3 euroa Ukko K:n tinkimisen ansiosta ( ovh 5e)


Vanha puusoffa keittiöön sai punaisen värin ja uudet kankaat...punainen kuulema lisää ruokahalua-sitä en tosin tarvitsisi yhtään enempää :P


Kaikki valkoiset emalikipot&kupit&välineet sinisillä raidoilla on miun maun mukaisia...Ihankuin lumihiutaleita nuo reiät :)


Jätkänpätkä tuli koulusta ja sanoi, että haluaisi tuoda kotiin julisteen. Opettaja oli käskenyt vielä kuitenkin kysäistä vanhemmilta lupaa. Tätä hieman ihmetellen annoin luvan ja seuraavana päivänä poika raahasi meille tämän "julisteen" :D .Komia on juliste ja kokoakin arviolta 150*100cm...


Vanha ihana loota on kotjmökiltä :)


Mummo A:n jostain löytämä pannu roikkuu keittiön ikkunassa ja kaipailee sisälleen kodinonnea, jota en ole vielä saanut ostettua. Enkä kyllä sen puoleen koskaan ole saanut sellaista pysymään hengissä kuukautta pitempään...


Ihania purnukoita ja käteviäkin vielä kun sisälle saa tungettua nappeja ym askarteluroipetta :)Mietittiin pitkään tämän kupposen käyttötarkoitusta ja sen selvittyä emme olleet varmoja olisimmeko sittenkään halunneet tietää :D Liittyy ilmeisesti suolihuuhteluun...

TAULUT


Muutamia lempparitauluja esittelen myös...tämän suloisen hiirimaalauksen löysin kirpparilta 4,5 euron hintaan.


Muumikortteja on jo olkkarin seinällä,muutama juliste odottaa ripustamista. Haluan muumi-seinän, mutta ensin olisi pieni seinän päällystys mielessä...


Jätkänpätkä on hämmentävän paljon Eemelin näköinen ja melkolailla yhtä utelias, mutta hyväsydäminen.Tämähän lähti samantien mukaan kirpparilta.


Sitten taas muutamia kuvia pihalta...syksyinen auringonpaiste on niiiiiiiin kaunis...


Tämän kesän tyrnisato wuhuu ;D !!Kiivin siemenistä saa kasvatettua hauskan kesäisen viherkavin :)


Maitotölkeistä ja pahvilootista minulle tulee mieleen uunin sytytys, Jätkänpätkälle Tower Bridge :)

Eksyin Mosaiikkimyymälän sivuille...ou nou!!!
Minun suosikkini on Retro Rock. Ihania härpäkkeitä vaikka en paljoa mosaiikkia ole tehnytkään. Mikäpä jottei tuolta moni osa sopisi koruihinkin :)Mamma A.

6 kommenttia:

 1. Ihania vanhoja tavaroita ja kauniita kukkia. Toi harppi on open ehdoton suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rompetorilla olisi ollut sikamaisen ihania vanhoja juttuja (mm vanha merta), mutta valitettavan useassa kojussa hinnat oli ihan poskettomia.Pikkulöytöjä on kyllä mukava tehdä :)

   Poista
 2. Sun blogia on mielettömän kiva seurata, vaikka harvakseen kommentoin :-)

  VastaaPoista
 3. :D toisen romu on toisen aarre,näinhän se menee...mulla tekis mieli joskus penkoa jotain vanhaa,autio-taloa tms josta sais ottaa kaiken itelleen,mikä miellyttäs :)

  VastaaPoista