Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

torstai 30. maaliskuuta 2017

Skyr-hopotus


Tästä lähdettiin liikkeelle...
ts. ostettiin väärät skyrit...


Toisaalta tämä oli ehkä hyväksikin, koska skyrit ei ole meille tuttuja ennestään ja saimmepahan vertailupohjaa.Näistä makuvaihtoehtdoista vanilja-suklaa oli ainoa jossa oli makeutusaineen lisäksi sokeria ja ainoa joka jäi lopulta syömättä. Kukaan meistä ei pitänyt siitä. Suosikiksi nousi kuningatar.Silti minun makuuni makeutusaine maistuu liikaa. 


Seuraavan kauppareissun jälkeen päästiin itse asiaan ja vähän odotin kammolla makeutusaineen kummallista aromia. Mutta tässä laktoosittomassa sitä ei ollutkaan!

Hyvin upposi sämpylän kanssa välipalana ja penskat ehtivät lipaista omansa jo automatkalla.


Makuna oli mansikka-banaani, joka on tietysti makeahko jo luonnostaan. Muita makuja ei kaupassa ollutkaan, joten sen laajempaa makutestiä emme pystyneet suorittamaan.


Sinne meni slurps!Mamma A.


4 kommenttia:

  1. Skyr on kyllä mainio välipala. Paljon on tullut uusia makujakin heiltä ja muutama uutuus vielä maistamatta. Täytyy korjata pian tilanne :)

    VastaaPoista
  2. Skyrit on hyviä välipaloja, oma lemppari on Ananas. Pettymyksekseni huomasin jossain vaiheessa, että osassa on pelkkää sokeria - ei ihme, että olivat niin makeita. Toisissa maistuu makeutusaine aika pahasti. Toi ananas on tarpeekai raikas, eikä makeutusaine puske ainakaan omaan suuhun liian pahasti. Oon maistanut mansikka-banaania sellaisen juotavana versiona. Hyvää oli, vaikkakin aika makeaa.

    VastaaPoista
  3. Hmm pitäisi minunkin kokeilla juotavaa versiota:)

    VastaaPoista