Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Luupotusta

Voe pojat...hain tuossa toukokuussa yhtä harjoittelupaikkaa, vaikka minulla ei siihen virallista pätevyyttä ollutkaan. Pääsin haastatteluun, jossa minulta ei kyselty paljoakaan, todistuksia ei tarvinnut esitellä yms. Työnantaja oli kuitenkin niin kiireinen, että tarvitsi välttämättä työntekijän mahd.pian. hän jopa esitti, että olisin pienen harjoittelupätkän sillä aikaa, kun hän odottelisi pätevämpiä hakijoita. Minulle sekin olisi ollut ok, mutta parin viikon kuluttua sain spostia, että ketään hakijoista ei valittu. Nyt olen pyöritellyt tätä mielessäni jo pari viikkoa,harmitellut,mäkissyt itselleni,ollut allapäin,yrittänyt selvittää opiskelumahdollisuuksia alalle jnejne ymsyms...Eilen sitten sain sisäisen anlyysini loppuun ja keksin mikä valitsematta jättämisessä eniten kyrsi.

Ei se pännisi, jos minun sijaan olisi valittu pätevämpi tyyppi. Tai vaikkapa reippaampi ja haastattelussa paremmin pärjännyt. Tai edustavamman näköinen. Vaan se, että jos oikeasti tarvitsee työntekijää niin mieluummin on ilman kuin valitsee minut...Tunne on aika lyttyynpolettu>:(...Kyseessä ei siis ollut edes mikään neurokirurgin paikka vaan perusjuttuja,siivousta,puhelinpalvelua yms sisältävä homma ja kaiken huipuksi vielä ILMAINEN työnantajalle. En kelvannut luuttuamaan lattiaa edes ilmaiseksi!!Sitäpaitsi haastattelutilannekin kesti noin 30minsaa,josta istuin yksin 10 min ja 20 min työnantaja hoiti puhepuolen.Sillä perusteellako hän analysoi minut epäkelvoksi...???

Sympatiat menee nyt niille,jotka oikeasti aktiivisesti hakevat töitä ja kerta toisensa jälkeen saavat rukkaset.Minulle tilanne oli upouusi 10 vuoden kotimammavuoden jälkeen ja otan asian todennäköisesti liiankin henkilökohtaisesti. Vaan en ihmettele yhtään jos jatkuvat kielteiset päätökset katkeroittaa...

Mamma A.

2 kommenttia: