Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

perjantai 8. kesäkuuta 2012

ötökät lomalla

Voitin eräästä kuvagalleria-kilpailussa hyönteishotellin. Etsiskelin lisätietoa netistä ja näkyypi moinen vekotin herättävän tunteita äärilaidasta toiseen:).Meillä on pihalla rankakasa poikineen,luonnontilassa olevia alueita jne, mutta silti tämä on minusta hauska idea varsinkin lasten kannalta.Heti piti netistä tarkistaa onko muurimehiläinen pistävää sorttia ja voiko hotellin ruuvata leikkimökin seinään kiinni.Päädyttiin kuitenkin tolpan nokassa marjatarhaan-ratkaisuun... Omalla rahalla en olisi tullut sitä hankkineeksi kun on sen verran suolainen hinta, mutta näitähän voi näppärät nikkaroida itse ja perustaa vaikka hotellikylän:). Netissä pörrätessäni huomasin pari linkkiä samantapaisiin virityksiin:

http://www.hky-palvelut.fi/hyonteishotelli.html

Erityisesti leppäkerttujen hönnä on hurmaava:)

http://news.discovery.com/tech/urban-beehive-makes-beekeeping-chic-111114.html

Siinä jotakuinkin tyylikästä ja viimeisteltyä muotoilua...tosin itse sain tuosta väristyksiä, koska minulla on toukka-kammo. En ottaisi mistään hinnasta tuommoista jättitoukkaa pihalleni oli se sitten miten ei-elävä tahansa ja lasikuplan sisällä hyrh...Vaan hieno se on silti.

Täytyy kuitenkin toivoa kovasti ettei itikat halua majoittua hotelliin,koska niitä on nyt jo ihan riittämiin.Varsinkin illalla nukkumaanmennessä naamalla härveltämässä...Kirvoja on kaikki puut pullollaan,joten tervetuloa leppäkerttuset:)

Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti