Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 25. helmikuuta 2013

itusia,sukkia ja sekamelskaa...Siinä ne nyt on...kevään ekat kylvökset :)


 Ja kuvaan itsensä hivuttanut mansikkakaktus ;D Vihanneskranssin ituset haisee ihan pikaliimalle, mutta aina niin avulias tietotoimisto Google kertoi sen olevan ihan normaalia tuossa vaiheessa. Uusi tutttavuus nääs tämä krassi. Vaan on kyllä kipakkaa tavaraa kun yhdessä yössä hyökkäsi kasvuun :)

Vaaleanpunaisissa purnukoissa on chiliä. Siemenet on nyysitty ostochileistä, joten lajikkeesta ei mitään haisua, mutta aika sähäkän makuistahan tuo oli.Vielä pitäisi jostain saalistaa makeahkon chilin siemeniä...Fataliillä olisi sorttimenttaalia laidasta laitaan, mutta minimitilaus 15euroa vähän arveluttaa...

Huuto.netistä hihkuin itselleni 5 erilaisen tomaatin siemenet nams ja tulikohan jotain kukkasiakin huudeltua :).Vakkarimyyjällä on uusia huudeltavia ja ne kyllä houkuttelevat aika kovasti hih heh hoo...


Anopille sentään valmistui sukat tässä välissä vaikka meinasi iskeä ihan totaalinen jumi.Vielä olisi 3-4 sukat ja sitten voisi jumittaa luvan kanssa...seuraavaksi ohjelmassa on Pienemmäisen neuleeseen huppu,resorit ynnä päättely (yök), mutta sitä ennen teen selvää tästä sekasotkusta:


Mistä lie nämäkin minulle ängenneet...Toivon mukaan niiden tulevaisuus on kuitenkin eteisessä roikuskelemassa väriään vaihtaneena:)


Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti