Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Viherkasvin väriterapia


Olen jo pitkään haahuillut ruukunsuojuksia ja nyt sain Tivolin jämistä väännettyä yhden.Tai noh, huppis-projektista jäi "jämiä" kokonaiset 2 kerää.Tulee vielä suojus poikineen niistä :)


 Tänään valoin kuppikynttilöitä. Massa oli valmissekoitusta ja siihen päälle värit ynnä tuoksut. Ja mikä puuttui? Ohjeppa tietysti! Niitähän löytyi vaikka minkälaista ja tuoksun määrä vaihteli 10 tipasta 10 millilitraan per kilo massaa. Kokeilin sitten tuota 10 tippaa...kynttilät tuoksuu villiruusun sijaan kynttilämassalle ARGH!Sivumennen sanoen tuo massa haiskahtaa ihan hirveälle...Seuraaviin pirskottelin muffinssi-tuoksua tuplaten.Tuoksu oli herkullinen siihen asti kun kynttilät kuivuivat: haju katosi kuin pieru saharaan.

Mikä meni pieleen...?

Tätä ja muita mysteerejä setvin huomenna kun täytän nuita kuivumisessa syntyneitä kuoppia...Tällä hetkellä välit kynttilöiden kanssa on jokseenkin viileähköt, mutta jospa ne siitä taas lämpenisivät hyvin nukutun yön myötä...



Tämä sentään meni nappiin: mums mums mustikkapirtsua :P



Mamma A.

2 kommenttia:

  1. Wow, you made the scented candles yourself?! They look adorable, I must try and do this someday :)

    VastaaPoista
  2. Thank you:).Yes I made the candles myself.I casted those to old coffeecups.Brown candles smell like muffin and red ones like english rose.Today I made green rhubarb-candles and it felt a lot easier already.Yesterday it felt like all will fail ;)

    VastaaPoista