Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 18. marraskuuta 2013

Voe mahotonta...!!!

Kun kirjauduin tänne blogimaailmaan, minua odotti viesti Koti kaupungin laidalla-blogista. olin voittanut mahtavia,ihania,upeita joulukortteja, joita tuskin raaskin lähettää kenellekään :D

Kotva sitten voitin myös Mehtäpirtin arvonnasta vapaavalintaisen Maxomorran lastenvaatteen Tikkunekusta...                             WUPII!!!!                                   

Valitsin Tikkunekusta Cats-yökkärin Pienimmäiselle :)

Täällä onkin ollut hulinaa ja huisketta sekä Joulun parissa, että A-noppilassa...
Joulukoristeita on valmistunut kävyistä,jyvistä,kirjoista,korteista,narusta,nauhassa...ja joululahjoiksi pari huippaa ja vanttuut.
A-noppi ja appiukko rakensivat uuden kodin ja on aika purkaa vanha talo pois. Erinäisten mutkien ja peruuntuneiden purkusopimusten jälkeen kysäisimme josko me saisimme vanhan hirsikehikon. Sehän sopi ja nyt on mennyt pari viikonloppua purkuhommissa.Tänä viikonloppuna lähti elintasosiipi ja ensi viikonloppuna olisi terassin ja yläkerran vuoro. Sitten ehkä kenties säistä riippuen hirsien paikoiltaan nosto ja tänne meidän reviirille hilaaminen.Hirsistä olisi tarkoitus tulla aitta-sauna-yhdistelmä takapihalle, mutta aluksi jemmaan.

Jalat on kipeinä ja kyynärpää jumittaa, mutta voitto-viesti piristi IHANASTI :)
Ihan tuntuu kuin kalenterin luukkua pääsisi avaamaan, kun odottaa milloin postilootasta paljastuu lähetys <3Kutkuttavaa Joulun odotusta kaikille <:) !!

<3 Mamma A.

5 kommenttia: