Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kukkelikuu...?


Voi äly.
Etsin viikon verran siirtojohtoa kameraan, että saisin kuvat koneelle. Joka päivä. Joka paikasta. Meinas hirttää kiinni ihan useemmankin kerran.
Tänään sitten Ukko K. kertoi ohimennen, että tässä tietsikassa on itsessään kolo johon sen peevelin muistikortin voi survoa.
Grrrr...
Survoin, siirsin ja käsittelin.


Krookukset alkoi kukkia,vähänkö olen täpinöissäni!
Nämä+raparperit ja minulla on kevät :)Sain A-nopilta kasan vanhaa vaatetta käsitöihin, omasta kaapista löysin lisää ja Mummo A. kaiveli omia jemmojaan. Yllättävän paljon tähän mattoon silti meni. Tosin leikkasin kuteesta vähän turhan leveää, mutta eipähän likkojen persauksia palele kun talvella istuvat tämän päällä leikkimässä:)

Ja mukuloitten synttäreillä on kaikilla tekemistä kun bongailevat tuosta matosta vanhoja yöpaitojaan ja kalsonkejaan hehee...Mainitsinkohan jo jotain krookuksista...?Tätä tuli turattua melkein koko talvi ja sitten kunnon talvea ei tullutkaan. No jospa kesästä tulisi sitten viileä niin olisi käyttöä tälle Pörriäisen tunikalle hih hah hoo...
Tumput tekaisin inspiraation vallassa yhdessä illassa, malli omasta päästä, lanka 2*nalle.
Meinasin lähettää nämä tuonne Kenkäveron lapaskeräykseen (linkki sivupalkissa) vaan niimpä kävi, että Pörriäinen ja Mimminen halusi ne ja en minä osaa kieltää mitään muksuttimiltani. No osaan minä, mutta lapaset he saivat ;DOih, mitä ihanuuksia... :DKravatti muuttui kaulakoruksi.
Tämän piti mennä lahjaksi, mutta Mimminen kinusi sen itselleen. Jep olen lirissä näitten tyttärieni kanssa:)
Kravatteja on onneksi vino pino ja 3 uutta on parhaillaan liimauksessa.


Ja vielä kortteja...


Pieniä mekkoja ja pöksyjä...Perhosia...


 Tuulenpesän eloa- blogin arvonnassa voittamistani ihanista kuvista tehtyjä...Mökkihöperöltä sain hienoja ATC-kortteja- kiitos :)!

Lempparini on "Knotty but nice" 
Elviksestä aasinsilta seuraavaan rojektiin...Lisäsin materiaaliläjään mustan alushameen,kirjan ja laminointitaskuja.
Saas nähä mitä tuostakin loppupeleissä valmistuu, taitaa olla arvoitus vielä itsellenikin ;)
Mamma A.

4 kommenttia:

 1. No oletpas sinä saanut aikaiseksi jos jonkinlaista ihanaa! Krookukset on ihania kevääntuojia, ja sitä raparperia minäkin tässä odottelen!

  VastaaPoista
 2. Oi kun nuo krookukset on niin ihania! itsekin joskus laitoin sipuleita maahan ja ei kun odotin pitkään ja hartaasti kevättä, jotta saan nauttia niistä, muttaniinhän siinä näin viherpeukalolle kävi, että sieltä taisi nousta yksi tai jopa peräti kaksi krookusta ja sen jälkeen ei mitään :)

  Makea tuo kravattikoru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin toissasyksynä sipuleita puoli-ilmaiseksi ja istuttelin niitä melkein jäiseen maahan.Kaikki ei lähteneet kasvuun, mutta yli puolet ainakin:)

   Poista