Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

lauantai 28. helmikuuta 2015

Langat hakusessa!!!

Haluaisin ostaa seuraavat lankakerät:

Novita Nalle Taika Kirkas monivärinen 827

Novita 7 veljestä Raita Karnevaali 873


Pännii kun näin tuota seiskaveikkaa paikallisessa pikkukylän Salessa ja venytin sen ostamista vain huomatakseni, että se kehveli oli loppuunmyyty Grrrr...IKINÄ ei pitäs jäädä odottamaan jos oikeasti haluaa jotain!

Mamma A.

4 kommenttia:

 1. Mulla kävi nallen sävyn 009 sama juttu: kausiväri ja en millään löytänyt sitä mistään. Yhdestä nettikaupasta sain sen yhden ja viimeisen kerän. Oot varmaan kolunnut jo kaikki nettikaupat. Kärkkäisellä mm on ollut aika hyvät valikoimat lankoja samoin löytötavaratalossa Tampereella.
  Facebookissa löytyy myös suljettu Novita ryhmä josta vois kysellä. Mullakaan noita lankoja ei varastosta löydy:-( Onnea metsästykseen!

  VastaaPoista
 2. Oikeassa olet! Liian monta "halpaa" juttua on mennyt ohi suun kun olen ajatellut et ens kerralla ostan kun tulen....

  VastaaPoista
 3. ♥toivottavasti löydät sopivat langat!

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä ikuinen ongelma värien ja saman langan saamisen kanssa. Pitäisi aina ostaa niin monta kerää ja siinähän ei nyt ole mitään järkeä. Kiitos osallistumisestasi blogissani olevaan arvontaan - mutta en löydä sinua lukijalistaltani Mamma A - nimellä, milloin olet liittynyt lukijaksi blogiini, jos vain en huomannut katsoa vanhimpia nimiä. terkuin Riitta

  VastaaPoista