Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Herkullinen buzzaus

 Olen Buzzaaja ja pääsin kokeilemaan ja suosittelemaan Dansukkerin hyytelösokereita.
Valmistin kolmenlaista jälkkäriä,joista kaksi yhdistin...
Ensimmäiseksi dansukker hyytelösokeri multilla tehtyä pannacottaa, jonka päälle tein dansukker hyytelösokerilla marjahyytelöä mansikasta ja raparperista.
Tämä oli eka pannacottani evö-siis sekä syötynä että valmistettuna.
Liivatteen kanssa olen kuitenkin turannut aikaisemmin ja olihan tällä hyytelösokeri multilla homma ihan SIKAMAISEN PALJON HELPOMPAA.

Tekeminen oli nopeaa,helppoa eikä millään meinattu uskoa, että kuuma lirutin jähmettyisi, mutta niin se vaan teki ja vieläpä nopeasti. Lopputulos oli silkkisen sileä ja lohkeava.
Varsinkin Ukko K. oli ihastuksissaan vaikka ei jälkiruokien suuri fani olekaan:)
Myös makuraadin muut jäsenet olivat yllättyneitä ja tykkäsivät kovasti.
Itse olisin tykännyt jos vaniljaa,mansikoita ja rapsua olisi ollut enemmän ja itse vanukas hieman vähemmän lohkeavaa.Olen enemmän vanukas-tyyppi. Mutta Ukko K. oli erityisen innoissaan lohkeamisesta:D


MUMS

Sitten tein hyytelösokeri multilla vielä suklaavanukasta paketin ohjeen mukaan.
Aluksi olin kauhuissani suuresta tumman kaakaon määrästä, mutta makuraatilaiset tykkäsivät tömäkästä mausta. Tämä suklaahyytelö jäi hieman löysemmäksi ja vastasi koostumukseltaan ja suutuntumaltaan täydellisesti minun makuani.

NAMS

Molempien hyytelöiden kohdalla kipot ja kupit tyhjenivät vauhdikkaasti ja kelpaisi kuulema uusintakierroskin ;DSLURPS
Makuraati koostui sekä lapsista, että aikuisista ja kaikille maistui yhtä hyvin.
Ehkä pieni jakauma oli huomattavissa:lapset kallistui suklaavanukkaan puoleen ja aikuiset pannacottan. Voi tietysti olla, että raparperi vaikutti asiaan. Ja se, että suklaavanukas maistui tummimmalta Jacky-makupalalta ;)Mahtava aine kertakaikkiaan,helpottaa ja nopeuttaa hyytelöiden tekemistä. Yllätti sekä minut, ukko K:n ja koko makuraadin. Heipat siannahka-liivattelle!

#hyytelösokeritbuzz #dansukker #buzzador


Mamma A.

4 kommenttia: