Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Sytomyssyihin Näppärästä Näpistä


Nämä namuset saimme Neulootikkojen sytomyssy-projektiin Näppärä Näppi-puodista Iisalmesta!Debbie Blisseistä,Malista ja Catanioista neuloimme jo myssyjä ja Pallas&Halti-osasto on sukkapuikoilla(ni) parhaillaan. Keskellä pötköttävät vyyhdit tahtoivat huivitaiturin matkaan:)

Me ollaan reissussa Sotkamossa ja Sentikan merinolanka ja edellisen postauksen Vihreän Vyyhdin sukkalangat ovat puikoilla ja myssyä pukkaa.


Puutarhurointi puskee itselleen tilaa ajatuksissani ja muutamia kylvöksiäkin olen jo tehnyt.
Latva-artisokkaa, Jamaican bell-chilejä ja keijunmekkoa on itusillaan. Pistokkaina hankittuja amppelivaulaa,riippapelargoniaa,ruusubegoniaa,pinkkiä markettaa ja karjalanneitoa en olekaan aikaisemmin pistokkaista kokeillut. Tietysti uudet verenpisarat piti myös hankkia, kun meillä ei ole talvetuspaikkaa. Lehtiselleri pitäisi kylvää (Ukko K:n herkkua) vaikka näkyyhän tuo lähtevän vanhasta jämästäkin aika hurjaan kasvuun :D.

Nyt pelaamaan koronaa (lapsuuden lempipeli) ja sitten kylpypaljuun kellimään. Kokeilin paljua ekaa kertaa ja olen rehellisesti sitä mieltä, että voisin seilata siellä huoletta koko päivän kuunnellen tuulta ja katsellen pilviä ;)


Mamma A.

5 kommenttia:

  1. Kaunis kukka langoidta, Noista tulee jo monta myssyä.

    VastaaPoista
  2. Kolme ehdin jo näprätä ja vielä olisi yksi puuvillalankanyttönen jäljellä:).Sukat on myös puikoilla ja uusi pipo keskeneräisenä.Hauskaa puuhaa!

    VastaaPoista
  3. ♥Sinä ihana♥ olet myös innostunut tikuttelemaan sytomyssyjä. Jotain kaunista näyttää olevan puikoilla♥

    VastaaPoista