Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

torstai 5. lokakuuta 2017

Vuosi Väriterapiaa myöhästynyt kesäkuu

Kesällä minulla repsahti Vuosi Väriterapiaa- haaste ihan kokonaan ja olenkin paikkaillut unohtuneita kuukausia nyt syksyllä. Samaan aikaan kesällä oli oikein ennenkokemattoman paha sukkajumi, joka loppui kuin seinään vähän aikaa sitten ja nyt puikkoja ei malttaisi jättää hetkeksikään...

Näillä sukilla paikkaan kesäkuun työn, jonka väriksi valitsin monivärisen:


Violetimmat menee Pukin Konttiin ja toiset tein A-nopin pyynnöstä. Tosi ihanan väristä tuo anopin lanka! Täytyykin tiedustella milloin se on ostettu jos sattuisi vielä jostain saamaan...Seiskaveikkaa on molemmat.

Silmäilin lähiseudun lankakaupan -50% loppuunmyyntiä, mutta sain hillittyä itseni. Sen jälkeen alkanut -70% houkutteli jo aika paljon, mutta onneksi en millään päässyt paikalle. Onneksi siitä syystä, että perjantaina kaverini ilmoitti alen olevan -90% ja arvatkaa vaan kuka paineli samantien ostoksille. Itsehillintä jouti mäkeen! Seiskaveikat,Nallet sun muut oli jo kaupattu ja keskityinkin sellaisiin lankoihin mitä ei muuten raaski ostaa. Esim silkki-villa norm.11,90e/50g ja samanhintaista pellavaa. Muutamia sukkalankoja, 100% villaa, Novita teddyä kettuhuiveihin, muutama erikoisempi koruja varten.
KÄÄK KÄÄK KÄÄK!
Piti jo tiukka budjetti asettaa, koska muuten olisin hurjiintunut ihan tyystin.
Ja hurjiinnuin silti.


Mamma A.

14 kommenttia:

 1. Kivoja sukkia! (: Min pitäis nyt päättää vähitellen, että mitäs liilaa teen tässä kuussa. Lanka/langat on, mutta vaihtoehtoja on liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla olisi vielä syyskuun ruskea rästissä ja sitte olen taas tahdissa:)
   Joskus tosiaan yllättää runsaudenpula neulomisessakin:D

   Poista
 2. Onpa kauniita sukkia. Ja niin upeat värit. - Mukavaa viikonlopun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Täytyiskin tuo villasukkalaatikko ottaa tarkasteluun taas kun sesonkiaika on tulossa. Harmi vain, että oma neulontataito on niin onneton että ostoisilla täytyy mennä. Kivaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 4. Kivan pirteänväriset sukat, hienot! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kauniita sukkia kauniissa väreissä! Kyllähän noilla alennusprosenteilla on ihan pakko hurjiintua - lisää ihania neuleita siis odotettavissa!

  VastaaPoista
 6. Kivan pirteät sukat väriltään. Eilen kaivoin loputkin syys- ja talvivaatteet varastosta esiin ja kasa ihania villasukkia samalla. Kelpaa taas käpertyä sohvan nurkkaan villasukat jalassa.

  VastaaPoista
 7. Tulin tänne vierailulle.Olen tekemäsdä jo toista tuubihuivia 5v neidille.Valmistuu pian ja on kivaa terapiaa välillä.

  VastaaPoista