Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

perjantai 28. lokakuuta 2011

Engeriä ja käsityömessuja

 Moi!

Käytiin sunnuntaina Joensuun Taikasormet-käsityömessuilla. Oli taas paljon ihania tuotteita ja hypisteltäviä materiaaleja.:)...Eräs rouva oli myymässä neulahuovutettuja seinävaatteita ja ne olivat kerrassaan UPEITA!Sen lisäksi jäi mieleen kalannahka tuotteita valmistava Kalaparkki oy - mielettömän hienoja lompakoita,rasioita yms ja NAPPEJA:D. Nukkekotiyhdistykseltä (valitettavasti en muista minkä alueen) ostettiin pienen pieni virkattu kori ja pitsikappa tytöille.Uskomattoman hienoa miten nukkekotitavaroissa voi hyödyntää mitä ihmeellisempiä kierrätysmateriaaleja WAU!

Kalanparkki oy:n tuotteita tuli taas mieleen Kansalaisopiston kalannahan parkitsemiskurssi muutama vuosi sitten.Lykkäsin sinne menoa ja nythän sitä kurssia ei enää ole.Harmittaa ihan älyttömästi!Intohimoisen kalastajan eukkona materiaaliakin olisi tarjolla runsaasti laidasta laitaan:). Kalan nikamia sen sijaan käytin koruissa kouluaikaan ja ne ovat myös hyvin kiehtovia (rannekoru kuvassa) Lopputyössäni käytin myös hirven hammasta (riipus kuvassa). Käsittely vetyperoksidilla oli vähän arveluttavaa touhua ,mutta hammas valkaistui ja haju lähti molemmista:)Asiasta villasukkaan...sain eilen luettua loppuun Thomas Engerin
Aavekivun. Tosi hyvä kirja,asteikolla 4-10 sanoisin 8 1/2 .Tykkään ehkä himpun enemmän seurata päähenkilönä poliisia tyyliin John Rebus ja Harry Hole Mutta liki yhtä hyvä tämäkin. Ja Engerhän osaa lopettaa tarinan sellaiseen tilanteeseen, että sarjan seuraava osa on suorastaan pakko lukea;)

Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti