Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

torstai 20. lokakuuta 2011

Tervehdys!

Terve!


Mitä kuuluu?

Päätin tänään toteuttaa pitkään pähkäilemäni asian eli perustaa oman sitäsuntätä-blogin... Ahneuksissani tietysti valitsin keskustelupalstan suositusten perusteella sen blogisysteemin, joka ehkä-kai-kenties tarjoaa eniten taustan/tekstin/yms muokkausmahdollisuuksia. Meinasin sitten sotkeutua heti kättelyssä monipuolisuuteen ja totta puhuakseni noin puolet määriteltävistä asioista jäi hieman hämärän peittoon.Mutta antakaatte se minulle anteeksi-olen suhteellisen köhelö tietotekniikan parissa. Korjailen (ja panikoin) parhaan taitoni mukaan mikäli blogi alkaa suoltamaan " itsekseen" jotain asiaankuulumattomia sotkuja:)

Ajatuksenani on kirjailla ja kuvailla tänne blogiin harrastuksistani eli käsitöistä,puutarhan hoidosta,lukemisesta,askartelusta ynnä muusta ja välillä saatan jupista ja jaaritella myös lapsiperheen elämästä.Ajatuksenjuoksuani kuvailee ehkä parhaiten sanat "jumittaa" ," ylinopeus" ja "savolainen", joten sananlaskun mukaan vastuu jää lukijalle:).

Yritin äsken skannailla ekan postauksen kunniaksi kuvaa lopputyöstäni (valmistuin korujen valmistajaksi toukokuussa 2011) , mutta en saanut siitä vielä kelvollista joten lisään sen ehkä-kai-luultavasti myöhemmin...Suurin käsityöintohimoni on kuitenkin neulominen ja tällä hetkellä olen värkkäämässä vihreitä perusvillasukkia Kauhavan Kangasaitan Hyvänmielen Jouluneuleet-kampanjaan. Huomasin miten huolestuttavasti lahjoitettujen neuleiden määrä on laskenut toissavuodesta,joten lähdethän sinäkin kampanjaan mukaan:)?

 Iso Kiitos kaikille ekan postauksen lukeneille;)

Syysterkuin: Mamma A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti