Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 14. marraskuuta 2011

Tyhjäntoimitusta

Nyt meni koko viikonloppu toimittaessa tyhjää...tai ei oikeastaan,kun vietettiin isän- ja ukkienpäivää moneen otteeseen,mutta siinä sivussa onnistuin kössimään Joululahja-lapaset ja kadottamaan toiset moiset niin olo on aika tuskastunut käsityörintamalla.Villihelmen korukilpailuun sain kuitenkin viimeisteltyä kaksi korua.Niitäkin piti säätää mo-nes-ti mutta lopputulos on sentään tyydyttävä...

Tehtiin muksujen kanssa isille ja ukeille mehiläisvahakynttilöitä.Harmi, etten muistanut ottaa niistä kuvaa kun tuli hienoja sydänkoristeineen kaikkineen:).Sopivan lyhytkestoista ja helppoa puuhaa 8-7-ja 5-vuotiaille eikä sotkujakaan tarvitse siivota loppuiltaa.Tarkoitus olisi tehdä kynttilöitä vielä kotiinkin Joulua varten valmiiksi:).

Mummo A. pyöräytti minulle pajusta ja humalasta kranssin pohjan,jota olisi tarkoitus höystää liekolla ja koristeilla. Pitäskin käydä vilkaisemassa vieläkö koristearoniassa olisi marjaterttuja jäljellä...hirmuisesti olisi taas päässä ideoita, mutta aikaansaaminen on ihan eri juttu.Krooninen vaiva:)

Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti