Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

lauantai 19. marraskuuta 2011

Vanhoja näperryksiä...

Amigurumi-kalastusleikki meni tytöntyllerölle 1v lahjaksi ja anoppikin sai uudet sukat reikäisten tilalle:).Amigurumi-hässäkän kuvan latasin Kotilieden pehmolelugalleriaan...

Sain piiskattua itseni J-lahjojen kimppuun vaikka lukuisat vastoinkäymiset pännii niin turkasesti.Ja nytkin pienen miehen pienistä lapasista taitaa tulla liiankin pienet,langat&ohjeet katoaa blaa blaa blaa...Luin (BC) Agatha Christien Vaarallisen talon ja se sen sijaan oli loistava kirja. Tosin sen jälkeen aloittelin kahta BC-kirjaa, joista toinen oli liian pelottava ja toinen kamalan tylsä...joutanevat takaisin kiertoon,luempahan sitten kokonaan jos osuvat kohdalleni joskus toiseen otteeseen.

Tässäpä lauantai-illan ratoksi joitain kuvia vanhoista näpertelyistä:

    Rinta-/laukkukoru
                                   
                                         
                                         
Avaimenperä/laukkukoru

                                           

Kaulakoru (tähän tein myöhemmin rannekorunkin)
lankakartasta ranneke-kokeilu
Neulottu/virkattu/ommeltu viltti

Viltti meni  häälahjaksi parisen vuotta sitten...jos saisin aikaiseksi niin tekisin tuollaisen viltin kotiinkin,mutta pelkään että loppupeleissä haluaisin sen vaan mahdollisimman kauaksi silmistäni heh.Meinasi hirttää kiinni kun turasin nuita reunuksia:D...

Villihelmen pikkujoulukoru-kilpailuun värkkäsin sallitut 3 korua ...Nyt aion ottaa selvää projektista,jossa neulotaan kaikille yli 99-vuotiaille sukat.Luin siitä jostain käsityölehdestä mutta en vielä ole ehtinyt tutustumaan nettisivuihin.Kommentteihin saa laittaa linkkiä,jos kuulette jostain käsityöaiheisesta kilpailusta tai hyväntekeväisyys projektista:).


Mamma A.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti