Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kirppuisia neuleita ja pässinpäisiä musteita

Tällä(kin) kerralla sekalaista lätinää...
Nämä pussukat odottelevat sopivan värisiä vetskareita/kukkaronkehyksiä.Vieressä JP:n huomaan menevät vauvansukat.Näistä varsista olen omilla muksuttimilla tykännyt: pysyvät vauvalla hyvin jalassa ja venyvät&paukkuvat hyvin tuhdimmankin vaatekerroksen päälle.


Löysin kirpparilta neulotun topin (1,90e) josta sain purettua aimo kerät ihanaa lankaa...
Veikkaan, että jotain mimmien härpellystä näistä tulee:).Purkamisesta ei tosin meinannut tulla lasta eikä ptskaa, mutta ei sentään tullut silppua kuin muutama metri. Nimeä en muista mutta joku Novitan lanka tämä oli...


Ja nämä löytyi onneks ihan valmiiksi kerittynä.Näistäkin ehkä Mimmille jotain...Tätä samaa löytyy harmaasävyisenä kaapista melkoinen läjä...Novitan lanka tämäkin,mutta nimi on jo unohtunut.


Ihan tolkutonta miten tulostimeen ei kannata nykyisin ostaa mustekasetteja. Kasetit maksaa 42euroa, kasettien täyttö 35 euroa ja uusi tulostin 29e.Pässinpäistä touhua!Mamma A.

2 kommenttia:

  1. Tuo vaaleampi kirjava on Novitan Hippy ja kirkas väri on muistaakseni Novitan Salsa. Pitäiköhän kaivaa esille joku vanha lehti. Minulla on neule joka on salsasta ja samoksesta, malli taisi olla Pirkka-lehdessä aikoinaan.

    VastaaPoista