Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kukkelehtijoita


Jassoossia,löytyi sitten kamerakin:)...
Darwin-tulput hurmasivat meidät ekaa kertaa tänä keväänä.Näitä lisää ja paljon!
Kevätvuohenjuuri levittäytyy ja sen saa tehdäkin: ihan míun maun mukanen kasvi,  sikamaisen helppo  ja kaunis !

Viime kevään siemennyksiä.Akilleijat kuuluu minun lempparikukkiini.

Särkyneet sydämetkin saapi minut hyppelehtimään ihanuudellaan...

Lemmikit sain viime kesänä täti äLlältä.Ihania,ihania,ihania!

Tämä törötti nurmikon reunassa,mikähän kukkelsson lie?Luultiin ruusuruohoksi,mutta  muut mokomat ovat erinäköisiä...


Puutarhassa vallitsee KAAOS.Oltiin 2 päivää poissa ja luonto oli sillä aikaa ottanut vallan pihallamme.Uusia kukkia puskee sekä penkkeihin että ruukkuihin, viinirypäleeseen on muodostunut nuppuja (?) ekaa kertaa 5 vuoteen,nurmikko on muuntautunut heinikoksi,alppiruusu kukkelehtii...ja vielä pitäisi muistaa mitä siemeniä roiskin minnekin:S...Iskee epätoivo,paniikki ja hysteria,kaikki yhtäaikaa.

Mummo A. oli ostanut meille paikalliselta rompetorilta 6 perennaa. Nimet ei olleet tarttuneet muistiin, mutta kasvit on kyllä mielettömän hienoja. Jospa ne sorttimenttaalitkin selviäis kirjaston perennakirjan avustuksella:).Ja siemeniäkin piti vielä käydä hamstraamassa kaupasta ja netistä...wupsii!

Jahas,jospa tänään saisin kuvattua keskeneräiset rojektit...tosin kuvasin ne jo kerran kännykällä,mutta kun se siirtopiuha on kadoksissa.Samassa Alfred-kotitontun jemmassa lienee myös naulalaatikko ja oksasakset...

Mamma A.   :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti