Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

tikapuita pitkin laipioon...

Olen haaveillut sisustustikapuista...En ole sellaisia kuitenkaan hankkinut, koska alle aikayksikön niillä keikkuisi 4 mukulaa ja lopputulos olisi rikkimenneet tikapuut sekä muksut.Nyt kuitenkin hokasin ripustaa tikkaat kattoon:).Ukko K ja Jätkänpätkä nikkaroivat mammalle moiset seipäistä ja sitten heivattiin ne laipion liepeille.Kaapista löytyi kahdet kukkavalot ja a vot:


Kuva on taas ihan epäselvä...

Ja sitten kuva appiukon sukista:Vähänkö ärsyttää kun sukkalankojen kerät oli ensin 100g, sitten ne veivattiin 150g keriksi ja nyt OSA on muuttunut takaisin 100g keriksi. Ja joka välissä hintaa hilataan ylöspäin.Tuohon asti pääsin 43 koon sukissa ja piti ostaa uusi kerä.Mur.

Vaan löytyipä edullinen lankakauppa vastapainoksi kallistuville langoille.Viereisessä luontaistuote-lanka-kaupassa oli harmaa perussukkalanka 5,90e/kerä ja "alehallissa" täsmälleen sama lanka 5kerää/10e :O!!!
Samaten Isoveikka oli marketissa 5,50e ja tuolla 3,60e. Ihan tuntuva ero.Toivottavasti tämä kauppa pitää edullisen hintatasonsa toisin kuin muutama muu liike...


Mamma A.

2 kommenttia:

  1. Hauska idea laittaa tikkaat noin! Tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:)

    Tämä ehkäisee vähän muksujen kiipeilyä, mutta jo meinasi Jätkänpätkä rueta leikkimään tarzania:D

    VastaaPoista