Hyvä lukija tahikka vieraelija:

Tässä nimeomasessa logissa julukastuja Mamma A:n näppäelemiä valokuvia ei sua pihistee eli luvatta käättee iliman loginpitäjän luppoo-kiitos:)

maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden vipo


Blogisti osti itselleen alemukin:Tuosta passaa hörpätä kupillinen teetä tai mikäpä ettei vaikka sumppia jos on tavallista vaikeampi aamu ;). Kuppi ynnä teesihti oli pakattu peltirasiaan ja väreinä oli punainen (kellokukka) ja sininen sekä vihruainen apilahtava kukkanen.IHANA IHANA IHANA...hintaa oli 9,90e ja harmitti ettei kellään tutulla ole synttäreitä passelisti-olisi ollut niiiiiiin kiva lahja!


Samasta kaupasta tarttui mukaan Marimekon lautasliinat, joille on jo idea valmiina.Kuvan alalaidassa pilkahtaa tämän hetkinen rojekti, joka ei tunnu valmistuvan millään. Mutta uusia lankojahan on aina ostettava alesta: paljettilankaa,teddyä ja oranssi-harmaa-valkeaa pätkälankaa, mutta ne meni Mummo Ankalle.Itse himoitsin toissa kauppareissulla fuksiaa ja oranssia isoveikkaa Pienimmäisen muhkeaan villatakkiin niin eikö se sitten ollutkin loppunut plääh.Jos joku lanka mankuu päästä joksikin kivaksi jutuksi tahi nutuksi niin SE ON SILLOIN OSTETTAVA.Jospa oppisin tämän vuonna 2013...    Riemukasta ja rauhallista Uutta Vuotta 2013!!    

1 kommentti: